3 mei 2024

Reminder: Nomineren BK Speelruimte Award kan nog t/m 7 mei

Heeft jouw kinderopvang locatie een unieke buitenruimte, een bijzondere visie op spelen of geweldige pedagogisch professionals en coaches die elke dag klaarstaan om de speelruimte van kinderen te vergroten en te verrijken? En heb je je nog niet aangemeld voor de BK Speelruimte Award? Laat ons dan uiterlijk 7 mei weten dat je  mee wil doen en wij nemen contact met je op voor de verdere procedure.
Tijdens het BK Speelruimte Event en ALV op 11 juni onderstrepen wij het belang van spelen met interessante sprekers en mooie tafelgesprekken én reiken we de BK Speelruimte Award uit. Een prachtige prijs voor iedereen uit jouw organisatie die zich keihard inzet voor deze eerste levensbehoefte!

Want spelen is een serieuze zaak en de eerste zes jaar van een mensenleven zijn onvervangbaar. Daarom pleit BK voor meer speelruimte voor jonge kinderen. De kinderopvang speelt daarin een cruciale rol!

Verdient jouw locatie deze prijs?
Onder speelruimte verstaan we de ruimte die een kind nodig heeft om al spelend en in zijn eigen tempo zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Is jouw organisatie lid van BK en vind jij dat (één van) jouw kinderopvanglocatie(s) deze prijs verdient? Nomineer jouw locatie dan nu door het invullen van het contactformulier!

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan en stuur ons even een mailtje als je het formulier al eerder ingestuurd hebt, maar nog geen bevestiging hebt gehad.

Aanmelden ALV & BK Speelruimte Event
Wanneer: Dinsdag 11 juni 2024
Waar: Prodentfabriek. Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

Programma:
12:00 uur: Inloop met lunch
13:00 uur: Start programma:

  • ALV met stemming jaarrekening
  • Speelruimte Event + uitreiking award
  • Afscheid oud-voorzitter Felix Rottenberg

17:00 uur: Borrel

Heb je je nog niet aangemeld voor het event? Klik dan hier om je aan te melden en voor meer info.