Vind jij dat...

... word dan lid van BK!

Waarom BK?

Als lid van BK ben jij samen met ruim 1000 andere kinderopvangorganisaties de stem van de kinderopvang in Nederland. BK is de grootste brancheorganisatie in de sector kinderopvang én de enige brancheorganisatie die het hele spectrum vertegenwoordigt: van kleine stichtingen en trotse familiebedrijven tot grote regionale of landelijke non-profit en profit ketens. Met ruim 1000 leden behartigen we de belangen van meer dan 80% van de kinderopvangaanbieders die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie en vertegenwoordigen we de meeste stichtingen, de meeste grote organisaties, de meeste kleine ondernemingen en de meeste gastouderbureaus. Kortom: waar jij ook in dat rijtje staat, BK is er voor jouw organisatie.

Lees verder

Ledenvoordelen

Als lid van BK…

  • Kun je met vragen terecht bij onze helpdesk (beleid, gastouderopvang, juridisch, VE);
  • Kun je gratis deelnemen aan inspirerende events, relevante webinars en interessante bijeenkomsten;
  • Heb je toegang tot uitgebreide informatie, templates en factsheets op onze website;
  • Kan je gebruikmaken van de nieuwsbrieven en adviesdiensten op maat (op offerte- en factuurbasis) van AWVN;
  • Kun je in contact komen met andere leden via (online) netwerkgroepen en bijeenkomsten.
  • Kun je je stem laten horen.
  • Krijg je 10% korting op het standaard uurtarief van De Koning Vergouwen Advocaten;
Lees verder

Sebastiaan Dekkers, Algemeen Directeur bij 4Kids

"Ik vind het belangrijk om aangesloten te zijn bij BK, omdat zij alle soorten kinderopvang vertegenwoordigen. Door als verschillende aanbieders allemaal lid te zijn van BK, kunnen we samen met een geluid naar buiten komen. Samen staan wij sterk!"

Samen vertegenwoordigen we het hele spectrum: dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Van groot tot klein, not-for-profit en profit. Wij zijn de stem, ogen en oren van de branche.

AanmeldenLeden over BK

Emmeline Bijlsma

Directeur bij Brancheorganisatie Kinderopvang

Over ons

BK staat voor speelruimte

Spelen is een serieuze zaak. Onder speelruimte verstaan we de ruimte die een kind nodig heeft om al spelend en in zijn eigen tempo zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Hutten bouwen, moddersoep maken, samen de pop verzorgen, winkeltje spelen: het is voor kinderen een essentiële voorbereiding op de toekomst. Spelen helpt hen om te oefenen met incasseren. Vallen en leren opstaan is normaal en het maakt kinderen creatief, wend- en weerbaar. In een onvoorspelbare wereld kunnen ze daardoor straks schakelen van plan A naar B of C. Kinderopvang biedt kinderen het ultieme laboratorium dat van groot belang is voor nu en straks. In de branche staan honderden experts te popelen om de speelruimte van kinderen te vergroten en te verrijken. Zij zoeken de verstopplekken in de speeltuin en de modderplassen in het bos. Deze ruimte lijkt echter steeds verder te worden ingeperkt en dus claimt BK namens alle kinderen speelruimte!

Heb je een vraag?

Vereniging

Word lid en ontvang een webinar cadeau

Speciaal voor nieuwe leden organiseren we webinars met inspirerende sprekers die je meenemen in het belang van spelen en speelruimte.