16 april 2024

Nomineren BK Speelruimte Award

Veel bewegen, veel naar buiten en vooral: zelluf doen! De eerste zes jaar van een mensenleven zijn onvervangbaar. Daarom pleit BK voor meer speelruimte voor jonge kinderen. En de kinderopvang speelt daarin een cruciale rol!

Tijdens het BK Speelruimte Event op 11 juni reiken we daarom de allereerste Speelruimte Award uit. Hiermee bekroont BK kinderopvanglocaties met een onderscheidende visie op spelen. Je locatie nomineren kan nu!

Verdient jouw locatie deze prijs?
Spelen is voor kinderen een essentiële voorbereiding op de toekomst. Onder speelruimte verstaan we de ruimte die een kind nodig heeft om al spelend en in zijn eigen tempo zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Is jouw organisatie lid van BK en vind jij dat jouw kinderopvanglocatie deze prijs verdient? Nomineer jouw locatie dan nu door het invullen van het vragenformulier!

Klik hier om naar het vragenformulier te gaan (let op: hiervoor moet je ingelogd zijn)

Op 11 juni maken we de winnaar bekend tijdens het BK Speelruimte Event. Samen met interessante gasten en professionals onderstrepen wij het belang van spelen. Aanmelden voor het event zelf kan binnenkort, dus houd je mail in de gaten!

ALV & BK Speelruimte Event
Wanneer: Dinsdag 11 juni 2024
Waar: Prodentfabriek. Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

Programma:
12:00 uur: Inloop met lunch
13:00 uur: Start programma
17:00 uur: Borrel

Lees hier het eerdere nieuwsbericht over het event.