23 november 2022

Juridisch vragenuurtje: Lessen uit de Geschillencommissie-uitspraken

Speciaal voor alle BK leden verzorgen Menno Loos en Charlotte Koopman van De Koning en Vergouwen Advocaten een digitaal vragenuurtje over lessen uit recente uitspraken van de Geschillencommissie

Uiteraard zal de meest spraakmakende uitspraak van de Geschillencommissie – over Ska – de revue passeren. In de uitspraak over Ska vond de Geschillencommissie dat het personeelstekort in dit geval geen zwaarwegende reden was om de overeenkomst met de ouders eenzijdig op te zeggen. Welke gevolgen heeft deze uitspraak voor houders die ook overwegen om groepen te sluiten en kun je nog wel nieuwe contracten met ouders afsluiten of nieuwe locaties openen?

Ook zullen enkele andere onderwerpen worden besproken die door de Geschillencommissie zijn beoordeeld, zoals vragen over de oudercommissie en ruilbeleid.

Middels een livestream komen al dit soort vragen aan bod!

Donderdag d.d. 8-12-2022 om 11.00 uur start de presentatie en eindigt om 12.00 uur. Deelname aan de stream is gratis. Interesse? Schrijf je hier in via de agenda (let op inloggen vereist!) voor dinsdag d.d. 7-12-2022 12.00 uur. De deelname is beperkt, dus schrijf je snel in!

Heb je nu al vragen die je graag beantwoord wil zien? Dan ontvangen wij die graag nu alvast, zodat deze in de presentatie kunnen worden verwerkt.

Stuur je vragen naar informatie@kinderopvang.nl. Dan weet je zeker dat je een helder antwoord krijgt!