18 september 2023

Implementatie taaleis IKK – enquête invullen is nog mogelijk

Foto: Christin Hume

Het onderzoek naar de stand van zaken met betrekking tot de implementatie van de taaleis Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang is in volle gang.  In opdracht van het ministerie van SZW onderzoekt Significant Public hoe de implementatie van de taaleis IKK ervoor staat en welke belemmeringen daarbij naar voren komen.

Grootschalige deelname aan dit onderzoek is van groot belang om een realistisch beeld – van de implementatie toe nu- te vormen. Zo blijkt dat niet alle deelnemende organisaties, de enquête volledig hebben afgerond. Dit heeft voornamelijk te maken met de (cijfermatige) informatie die wordt uitgevraagd. Mocht je de enquête nog niet (volledig) ingevuld hebben en wil je vooraf bekijken welke cijfermatige informatie er opgevraagd gaat worden, klik dan hier.

Om een zo volledig mogelijk beeld te vormen van de huidige stand van zaken met betrekking tot de implementatie van de taaleis IKK, roepen we jullie graag nogmaals op om de enquête voor het onderzoek in te vullen.

Klik hier voor deelname aan de enquête. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

Invullen is mogelijk tot en met 25 september. Lees voor meer informatie onze eerdere berichtgeving. Wanneer je vragen hebt, als iets niet lukt of onduidelijk is, dan kun je mailen naar vince.rijnberg@significant.nl.