16 november 2022

Webinars over bedrijfscontinuiteit georganiseerd door AON

AON organiseert in november en december webinars m.b.t. bedrijfscontinuiteit ofwel het voorkomen van bedrijfsstilstand. Deze webinars worden georganiseerd in samen met expertise partners expertise partners Eye Security, Inspectiebedrijf Arepa Inspexx en Louwman/Driven. BK-leden kunnen gratis deelnemen aan de webinars. Aanmelden is mogelijk via de website van AON. Zie hieronder voor meer informatie over de inhoud van de webinars.

Cybersecurity
22 november 10:00 – 10:30 uur
Aanmelden: aon.nl/webinar-cybersecruity
Aon en Eye Security nemen je tijdens het gratis webinar mee in de belangrijkste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van cybersecurity. Zo leer je precies hoe je de cybersecurity van jouw organisatie verder kunt verbeteren – zoals met awareness-trainingen en cybersecuritymaatregelen. Ook gaan zij in op het gevaar van phishing en laten zij oplossingen zien voor het verkleinen van de kans op een cyberaanval.

Brandpreventie
29 november 10:00 – 10:30 uur
Aanmelden: aon.nl/brand
Brand is één van de grootste bedreigingen voor de bedrijfscontinuïteit. Belangrijkste oorzaken: menselijke fouten, blikseminslag, problemen met de elektrische installatie en brandstichting. Zo’n 94% van alle mkb-bedrijven is zich bewust van de risico’s en mogelijke gevolgen, maar doet er desondanks niet of nauwelijks iets tegen. Terwijl je daar zoveel aan kunt doen! Inspectiebedrijf Arepa Inspexx kan in jouw organisatie precies aanwijzen waar brandrisico is. En vertelt je graag wat je daartegen kunt doen.

Mobiliteit
8 december 16:00 – 16:30 uur
Aanmelden: aon.nl/mobiliteit
Veilige mobiliteit van uw werknemers is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Denk bijvoorbeeld aan woon-werk ongevallen, verlies/diefstal van bedrijfsmiddelen of persoonlijke bezittingen en de enorme impact van ongevallen met persoonlijk letsel, voor de betrokkenen én uw organisatie. AON en Driven van Louwman Group helpen je graag om de risico’s voor jouw medewerkers onderweg flink te beperken.