Bestelportaal Zelftesten – prijsverlaging gerealiseerd

Bestelportaal Zelftesten – prijsverlaging gerealiseerd

Afgelopen woensdagavond (29-12) is de eerste bestelronde voor de Covid-19 zelftesten gesloten. Ondanks de vakantieperiode hebben jullie massaal gereageerd. Uiterlijk in de derde week van januari zullen jullie de bestellingen ontvangen.

Nog niet besteld? Klik hier voor het bestelportaal. De volgende levering vindt begin februari plaats.

Prijs omlaag
We beginnen 2022 graag met goed nieuws: door nieuwe marktontwikkelingen is het New Amsterdam Holding en Instamed al heel snel gelukt de verkoopprijs te verlagen van €2,87 naar €2,66 incl. BTW. De nieuwe verkoopprijs wordt vanaf vandaag (03-01) in het bestelportaal gehanteerd en daarnaast heeft Instamed aangegeven met terugwerkende kracht dit prijsverschil te zullen retourneren aan alle leden die reeds besteld hebben.

Bestelling al geplaatst? Prijsverlaging in de praktijk: 
Leden die al besteld hebben, krijgen bij de levering van hun eerste bestelling een creditfactuur en begeleidend schrijven waarop bovenstaande verder staat uitgelegd. Zij kunnen dan na +/- een week het bedrag (prijsverlaging * aantal bestelde zelftesten) terug op hun rekening verwachten. Per vandaag zal de prijs in het bestelportaal aangepast worden naar de nieuwe verkoopprijs van €2,66 incl. BTW. Bestellingen die tussen nu en afgelopen woensdag hebben plaatsgevonden, ontvangen ook een creditfactuur.

BK wenst jullie allemaal een gelukkig en gezond 2022!