VMBO stageplaatsen gezocht in regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Voorburg)

13 maart 2017

VMBO stageplaatsen gezocht in regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Voorburg)

Voor twaalf vmbo-leerlingen uit de derde klas is het stagebureau van de Johan de Witt Scholengroep nog op zoek naar een aantal excellente bedrijven/instanties in de kinderopvang. De stage betreft beroepsoriëntatie (snuffelstage) voor één week en vindt plaats in de periode tussen nu en eind juni 2017. Het stagebedrijf mag zelf de week uitkiezen.

De snuffelstage biedt bedrijven de kans om leerlingen aan de branche te binden en ze hiervoor te behouden.

In deze fase van het vmbo is het voor leerlingen van cruciaal belang om aan den lijve te ondervinden wat het is om in hun gekozen profiel te werken. In veel gevallen helpt deze stagevorm leerlingen bij het maken van hun keuze voor een vervolgopleiding.

We hopen dat we de laatste twaalf stageplaatsen door middel van deze oproep kunnen realiseren in regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Voorburg).

Als leerbedrijf kunt u ook een rol spelen bij het opleiden van vmbo-leerlingen, bijvoorbeeld door een ‘snuffelstage’ aan te bieden. Heeft u interesse neem dan contact op met het stagebureau van het Johan de Witt. U kunt ons via e-mail of telefonisch bereiken:

stagebureau@johandewittscholengroep.nl, (070) 3312371.

 

Gerelateerde dossiers Scholing en opleidingen