20 september 2022

Webinar Kosten en tarieven 2023 – 28 september (vol)

Update: het webinar zit vol, het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Ben je lid van BK, en mocht je toch willen deelnemen wanneer er plekken vrijkomen bij eventuele afmeldingen? Stuur dan een mail naar informatie@kinderopvang.nl, dan zetten we je op de reservelijst. Het webinar zal ook worden opgenomen, zodat leden deze later kunnen terugkijken.

De onzekerheid voor kinderopvangorganisaties is nog nooit zo groot geweest. En dat heeft met meerdere uitdagingen te maken: de ongekende inflatie, het grote personeelstekort en de onzekerheid waar de cao-onderhandelingen op uit zullen komen. Het is moeilijk om in deze tijden een budget voor volgend jaar op te stellen. We merken nu al dat de onrust onder onze leden groot is. Niemand heeft een glazen bol, maar met elkaar van gedachten wisselen en de mening van deskundigen horen kan wel helpen. In dit webinar delen we de laatste inzichten over de kosten voor 2023, die uiteraard uitgangspunt zijn voor het bepalen van de tarieven van volgend jaar. De auteurs van de Kostenprognose 2023, Tony Weggemans (AYIT Consultancy) en Arjen van der Plas (Van Ree Accountants), zullen in dit webinar aanschuiven en bieden graag tekst en uitleg hoe zij tot deze prognose zijn gekomen. Vanuit BK kunnen we vanzelfsprekend geen advies geven, maar het helpt wel om in deze onzekere tijden met elkaar in gesprek te gaan. We hopen op deze manier een steun in de rug te zijn voor onze leden en bieden volop ruimte voor het stellen van vragen en onderlinge uitwisseling.

Wanneer
Het webinar vindt digitaal plaats op woensdag 28 september van 10.00 – 11.15 uur, digitale inloop vanaf 9.50 uur.

Door wie
BK-bestuurslid Wouter Janssen zal het webinar leiden. Te gast zijn Tony Weggemans (AYIT Consultancy) en Arjen van der Plas (Van Ree Accountants), de auteurs van de Kostenprognose 2023.