28 mei 2024

We tellen af: nog twee weken voor het BK Speelruimte Event en de ALV, heb jij je al aangemeld?

Nog twee weken voor het BK Speelruimte Event en de ALV. Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan hier!

BK SPEELRUIMTE EVENT & ALV
Wanneer: Dinsdag 11 juni 2024
Waar: Prodentfabriek. Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

Programma:
12:00 uur: Inloop met lunch
13:00 uur: Opening

  • ALV met stemming jaarrekening
  • Keynote speaker Dr. Heidi Lesscher (neurobioloog)
  • Tafelgesprek met Mark Mieras (wetenschapsjournalist), Annerieke Boland (lector ‘Jonge Kind’ IPABO), Heidi Lesscher en Emmeline Bijlsma (directeur BK)
  • Afscheid oud-voorzitter Felix Rottenberg
  • Uitreiking BK Speelruimte Award

17:00 uur: Borrel

BK Speelruimte Event
Tijdens het event onderstrepen wij het belang van spelen met interessante gasten, mooie gesprekken en met jullie! Universitair hoofddocent dr. Heidi Lesscher, verbonden aan de faculteit Diergeneeskunde, neemt ons in haar keynote mee in de neurobiologie van gedrag en spel bij dieren en wat wij daarvan kunnen leren. Lector Jonge Kind aan de IPABO en schrijver van het boek ‘De kracht van spel’ Annerieke Boland is tafelgast en geeft haar visie op de rol van speelruimte in de opleidingen. Wetenschapsjournalist Mark Mieras is naast tafelgast ook jurylid van de BK Speelruimte Award. Hij schreef voor BK de literatuurstudie ‘Onvervangbare Jaren’ over waarom de eerste zes levensjaren van een kind de belangrijkste zijn.

Ook reiken wij op deze dag de allereerste Speelruimte Award uit. Hiermee bekroont BK kinderopvanglocaties met een onderscheidende visie op spelen.

Tevens nemen we afscheid van oud-voorzitter Felix Rottenberg. Hier heb je eerder een mail over ontvangen.

ALV
Tijdens de ALV praten wij jullie bij over de stand van zaken en is er ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast komt de jaarrekening en de cao FCB. Lees hier meer over de huidige cao FCB.

Spelen moet! Doe je mee?

Meld je hier aan

Wij kijken uit naar je komst!