5 oktober 2023

Terugblik – POKO-bijeenkomst voor P&O/HR-functionarissenLeden

Wij kijken met veel plezier en dank aan alle aanwezigen, terug naar een zeer geslaagde en informatieve middag.

Met veel enthousiasme en een vleugje humor heeft onze gastspreker Charlotte Koopman (DKVA) alle aanwezigen geïnformeerd over aantal voorgenomen wijzigingen aan het arbeidsrecht. Afschaffing oproepcontracten, verbetering positie uitzendkrachten en wijziging ketenregeling, het is allemaal aan bod gekomen. Ook werden er vanuit de leden volop vragen gesteld over o.a. arbeidscontracten BBL’ers, de transparante arbeidswet en de taaleis. Veel prangende vragen zijn door Charlotte vakkundig beantwoord.

Na een korte pauze hebben Jody Gelauff & Annemieke Bruining van PGGM&CO een presentatie gegeven over de wijze waarop de vitaliteitsmonitor ingezet kan worden. De vitaliteitsmonitor is een datagedreven online tool die inzicht geeft in de mentale, fysieke en financiële fitheid van werknemers. Werkgevers krijgen inzicht in waar de knelpunten zitten en kunnen hierdoor gericht en effectief handelen de medewerkers helpen. Zo kan je voorkomen dat klachten zoals stress en geldzorgen op langere termijn problemen veroorzaken zoals verzuim en uitval.

Wil je de presentatie van Charlotte Koopman of van Jody Gelauff & Annemieke Bruining nog eens terug zien of ben je benieuwd naar de presentaties, log dan in om deze te downloaden.

Lid worden