24 november 2023

Regiobijeenkomst Venlo smaakt naar meer

Op ‘the day after’ de verkiezingen, trapte BK gisteren af met de eerste MKB-regiobijeenkomst in Venlo. Een schot in de roos want de twee uur vlogen voorbij.

Wij zeggen altijd dat we trots zijn op de diversiteit van onze achterban en dat bleek ook nu weer. Grote en kleine MKB’s, gastouderopvang, agrarische opvang en een ondernemende stichting zaten allemaal aan tafel.

Bekende en minder bekende uitdagingen en prachtige kansen kwamen voorbij: bewust klein blijven of strategisch groeien, personeelstekort en inzet BBL’ers, tarieven en het gesprek met je OC, ondernemen in de armste regio van Nederland, ondernemersgeest van een gastouder, de zin en onzin van 3F, en de uitsmijter van de dag: voorlezen door een robot.

Natuurlijk hebben we ook de verkiezingsuitslag tegen het licht gehouden. Wat betekent dit voor het kinderopvangstelsel? Wat betekent het voor mij als ondernemer? Maar ook wat betekent het voor mij als persoon.

Met een goed gevoel kijken we terug op deze eerste regiobijeenkomst. Hou deze website in de gaten voor het vervolg in 2024!