27 november 2023

Schrijf je nu in: juridisch vragenuurtje op woensdag 13 december

Speciaal voor alle BK leden verzorgen Claudia van Hooff en Charlotte Koopman van De Koning en Vergouwen Advocaten (DKVA) een digitaal vragenuurtje over de recente uitspraken van de Geschillencommissie.

 

Tijdens een livestream zullen Claudia en Charlotte een presentatie houden over onder andere de verschillende procedures (gewoon en verkort), bindend advies en de meest voorkomende vragen rondom de Geschillencommissie. Daarna zal er ruimte zijn om nog verdere vragen aan deze juristen te stellen.

Woensdag 13 december 2023 om 11.00 uur start de presentatie en eindigt om 12.00 uur. Deelname aan het vragenuurtje is gratis.

Interesse? Schrijf je in via het agenda-item. Geef je op voor dinsdag 12 december 2023 12.00 uur. Let op: hiervoor moet je ingelogd zijn. De deelname is beperkt, dus schrijf je snel in!

Heb je nu al vragen die je graag beantwoord wil zien? Dan ontvangen wij die graag nu alvast, zodat deze meteen in de presentatie kunnen worden verwerkt. Stuur je vragen naar informatie@kinderopvang.nl. Dan weet je zeker dat je een helder antwoord krijgt!