10 september 2024

Ook bijdragen aan sectorinzicht? Doe mee met het Sectorrapport Kinderopvang

Lever je jaarrekening aan, draag bij aan sectorinzicht en zie hoe jouw organisatie er financieel voor staat via jouw persoonlijke, interactieve dashboard.

Sinds 2005 maakt Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang jaarlijks in samenwerking met de sectororganisaties het Sectorrapport Kinderopvang. Het rapport geeft een onafhankelijk inzicht in de financiële ontwikkeling van de sector. Hiervoor hebben zij de jaarcijfers nodig van zoveel mogelijk kinderopvangorganisaties.

Zo doe je mee
Je kunt deelnemen aan het Sectorrapport met of zonder eigen account:

Met account kun je je eigen cijfers vergelijken met de sectorgemiddelden. Voer zelf je cijfers in of laat dat doen door een sectorexpert van Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang. In dat geval upload je enkel de jaarrekening in je account. In beide gevallen kun je benchmarken en de panelvragen beantwoorden.

Inloggen of een account aanmaken

Liever meedoen zonder account? Mail dan de jaarrekening naar info@benchmarkkinderopvang.nl. Het Waarborgfonds voert de cijfers voor je in. Zonder account is benchmarken niet mogelijk, maar draag je wél bij aan sectorinzicht!

Voor meer informatie kijk je op de website van Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang