Meld je aan voor de ALV op 2 juni

Meld je aan voor de ALV op 2 juni

We hebben er ontzettend veel zin in jullie weer te zien én te spreken, om weer echt contact met elkaar te hebben na een periode van gedwongen afstand en om jullie mee te nemen in ons verhaal over Speelruimte! Het team van BK kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en heeft een mooi programma opgesteld met fantastische sprekers. Mis niks en laat je verrassen en inspireren door de verbeelding van spel bij binnenkomst. Tijdens de inlooplunch zullen al je zintuigen worden geprikkeld. Vanaf 11.45 ben je welkom bij de Prodentfabriek in Amersfoort, om 13.00 uur gaan we van start. Bekijk het programma en de locatie op deze speciale website.

Inspirerende sprekers in een interactieve setting  
Deze Algemene Ledenvergadering staat in het teken van Speelruimte. Immers, in onze  branche staan honderden experts te popelen om de speelruimte van kinderen te vergroten en te verrijken. En dat is belangrijk, want al spelend bouwen kinderen emotioneel en cognitief hun eigen fundament. Wetenschapsjournalist Mark Mieras duikt samen met ons in recente ontdekkingen over het geheim van onze jongste ontwikkeling. Pedagoog en ontwikkelingspsycholoog Elly Singer neemt ons mee in haar betoog dat een wereld zonder spel dehumaniseert - en dit thema blijkt actueler dan ooit. Betsy van de Grift, jonge kind-expert, spreekt over de relatie tussen spelgedrag en de breinontwikkeling van jonge kinderen. 

Verder zal een aantal actuele onderwerpen worden besproken, die nu bij jou als lid spelen. Ook zullen we stemmen over de jaarrekening van 2021. De stukken komen binnenkort online.
Tenslotte zal cabaretier Peter Heerschop, zelfbenoemd minister van Enthousiasme, het inhoudelijke programma afsluiten.

 

 

 

 

 

Borrel
Vanaf 16.30 uur heeft iedereen alle ruimte om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje. En vergeet vooral niet om voordat je naar huis gaat je goodiebag mee te nemen.

Aanmelden
Alle leden hebben per mail een uitnodiging ontvangen met daarin een link naar een persoonlijke aanmeldpagina. Wil je met meer mensen van jouw organisatie komen? Introducés zijn van harte welkom! De contactpersoon die de mail heeft ontvangen, kan collega's aanmelden via zijn of haar persoonlijke aanmeldpagina. Onder het kopje ‘Gegevens’ kun je een of meer introducés aanmelden.

Ben je lid, maar heb je geen mail ontvangen en wil je je wel graag aanmelden? Stuur dan een mail naar informatie@kinderopvang.nl met daarin je naam en e-mailadres en de naam van jouw organisatie. Geef daarbij ook aan of je mee luncht en eventueel een actueel onderwerp dat je graag zou willen bespreken. Je kunt ons ook mailen op dit adres als je andere vragen hebt.

Online aansluiten
Het liefst zien we jullie op de mooie locatie in Amersfoort omdat we blij zijn dat we weer in een ruimte met elkaar mogen zijn. Ben je niet in de gelegenheid om er fysiek bij te zijn? Dan zijn alle plenaire sessies ook vanuit huis te bekijken. Selecteer hiervoor bij de aanmelding het bijbehorende ticket. Het is helaas niet mogelijk om online (via de chat) mee te praten of om vragen aan de sprekers of de deelnemers aan de talkshowtafel te stellen. Ook kun je niet meepraten met de actuele onderwerpen die leden hebben aangedragen.

Wel is het mogelijk om online aan de stemmig deel te nemen. Mocht je zowel fysiek als online niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je iemand in jouw organisatie een volmacht geven. Informeer ons via informatie@kinderopvang.nl als je een andere organisatie wil machtigen, dan sturen wij je een machtigingsformulier toe.

Graag tot 2 juni!