Bestelportaal zelftesten nu geopend

Bestelportaal zelftesten nu geopend

Vandaag is het zover, het bestelportaal voor de Covid-19 zelftesten is open! Via onderstaande link kun je jouw eerste bestelling plaatsen.  

Bestelportaal Link

De vervolgstappen spreken voor zich. Eerst kom je op de pagina om in te loggen of jezelf te registreren. Nadat je dit gedaan hebt, kom je in de omgeving om de bestellingen te plaatsen. Voor de leden die hun adres bij de inventarisatie al hadden ingevuld, dit zal nog een keer moeten worden ingevuld op de site van Instamed. Wij hebben vanwege privacywetgeving alle gegevens uit de inventarisatie bij BK bewaard.

Belangrijke informatie:

  • De eerste bestelronde is open t/m 29 december 2021 23.00 uur. Bestel je binnen deze ronde dan gaat jouw bestelling direct mee met de eerste levering in de derde week van januari 2022.
  • Het is aan de houder om te kiezen voor centrale inkoop en eigen distributie te regelen of iedere vestiging voor zich te laten bestellen (en afrekenen)
  • Na het verstrijken van de eerste bestelronde, heb je de mogelijkheid om 2x per maand te bestellen. De bestellingen worden 10 dagen na sluitingsdatum geleverd. Gelieve direct voor de gehele maand te bestellen.
  • Betalingen tot €5.000,- kunnen via IDEAL worden gedaan. Alles daarboven gaat via een bankoverboeking (SEPA)
  • Mocht je geen e-mail ontvangen, check de spamfolder van je emailaccount.
  • De servicedesk van Instamed staat klaar voor al jullie vragen. Te bereiken via: bestellen@instamed.nl of tel: 0343-235101

We hopen jullie met deze speciale service volledig te ontzorgen en daarmee een bijdrage te leveren aan een veilige werkomgeving.