Regionale bdKO bijeenkomst, woensdagmiddag 15 juni te Amsterdam

26 mei 2016

Regionale bdKO  bijeenkomst, woensdagmiddag 15 juni te Amsterdam

Dit jaar organiseert de bdKO voor het eerst een aantal regionale bijeenkomsten. Deze derde regionale bijeenkomst is gericht op de regio Amsterdam en omstreken. Het doel van de regio bijeenkomsten is om leden regionaal de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en te netwerken, maar ook om andere directeuren/bestuurders kinderopvang te treffen en hen te interesseren voor de bdKO. Voor elke bijeenkomst wordt een inspirerende spreker uitgenodigd.

De regionale bijeenkomst Amsterdam e.o. vindt plaats op woensdagmiddag 15 juni a.s.

De bdKO is hiervoor te gast op één van de locaties van Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer (SKA),  t.w. de  BSO Villa de Amstel aan de Welmastraat 845 in Amsterdam. (N.B. de tijdelijke ingang van de BSO is aan de Markonstraat 1).  Met het openbaar vervoer is het halte Spaklerweg (metro 51,53,54), met de auto wordt aangeraden te parkeren op de parkeerplaats van de nabij gelegen Gamma. Voor beiden geldt dat de BSO op 5 minuten loopafstand ligt.   

Als gastspreker is aanwezig Wim Carabain van Mourand & Partners, public affairs. Wim is een ervaren lobbyist,  voormalig communicatiemanager bij diverse (grote) gemeenten en voorheen wethouder Welzijn, Zorg en Sociale Zaken bij de gemeente Voorschoten. Hij zal op hoofdlijnen ingaan op  het belang van en het opbouwen van een lokale lobby.   

Het programma is als volgt:
15.00 uur             Inloop
15.30 uur             ontvangst en welkom door bdKO-lid Annelize Hogeweg (directeur/bestuurder SKW)
15.45 uur             Inspirerende voordracht van Wim Carabain
16.30 uur             Gelegenheid voor ontmoeting/netwerken 
17.30 uur             Einde bijeenkomst

Deelname
Inschrijven kan door je per email of telefonisch aan te melden bij het bureau van de bdKO bureau@bdKO.nl.  Aan het bijwonen van deze regiobijeenkomst zijn geen kosten verbonden.