Laatste kans: geef medewerkers op voor de tweede editie van de checklist kinderopvang!

18 mei 2016

Laatste kans: geef medewerkers op voor de tweede editie van de checklist kinderopvang!

In 2015 woonden op twee middagen ruim 150 kinderopvangondernemers, de meeste lid van Brancheorganisatie Kinderopvang, het Nieuwspoort Seminar ‘Checklist Kinderopvang – 10 kwartier voor rendement en groei’ bij. Het seminar werd zeer goed ontvangen.

Nu heeft het Haags Congres Bureau een speciale editie van dit seminar gemaakt, volledig gericht op de samenwerking met het onderwijs getiteld ‘Checklist Kinderopvang: IKC -  Ja of nee?’ Yvette Vervoort (Buro8020) en Jos van Zutphen (Speelleercentrum ‘De Wijde Wereld’) bieden handvatten voor keuzes op de uitdagende weg naar een IKC.

Zij helpen u een eigen visie te ontwikkelen voor uw organisatie.

Het Nieuwspoort Seminar zal plaatsvinden op 25 mei 2016 in Den Haag. Het is een volledig nieuw programma, dus ook zeer geschikt voor deelnemers van de edities in 2015!

Op de website van het Haags Congres Bureau leest u er alles over. U kunt zich daar ook al inschrijven, zodat u zich verzekerd van een plek (er zijn 75 plaatsen beschikbaar). Leden van de Brancheorganisatie krijgen korting, deze loopt op naar 50 euro p.p. als ze zich met 2 of meer personen vanuit één organisatie aanmelden.

Deze seminars worden door het Haags Congres Bureau georganiseerd, leden van de brancheorganisatie krijgen korting bij deelname. De brancheorganisatie maakt dit jaar geen deel uit van het programma.