13 juni 2023

Flitswebinar Waarborgfonds: oplossingen voor (te) warme kinderopvanglocaties

Ben je werkzaam in de kinderopvang en heb je te maken met te warme gebouwen? Wil je leren hoe je kunt zorgen voor een comfortabele temperatuur en daarmee voor een veilige omgeving voor de kinderen en medewerkers, ook tijdens hete zomerdagen? Dan is dit flitswebinar van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang iets voor jou.

Kinderen, en met name baby’s, zijn kwetsbaar voor hitte. Met de steeds hogere buitentemperaturen is het moeilijk om de warmte buiten het gebouw te houden. Iets wat op kinderopvanglocaties juist extra belangrijk is. Wat is hiervan de oorzaak en belangrijker: welke oplossingen zijn er?

In slechts één uur tijd delen we praktische tips en inzichten die specifiek gericht zijn op het omgaan met warmte in kinderopvanglocaties. Het flitswebinar heeft een interactief karakter, er is veel ruimte ingelast voor het beantwoorden van vragen.

Na dit flitswebinar weet je welke maatregelen jij en jouw team kunnen treffen om de binnentemperatuur in periodes van (extreme) warmte te beperken.

Datum en tijd: Maandag 19 juni 14:00-15:00 uur
Kosten: € 75,- per deelnemer excl. btw & € 52,50 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement bij het Waarborgfonds.

Klik hier voor aanmelden en meer informatie.