14 juni 2021

Aan de slag met werkdruk en werkplezier

Werkdruk en werkplezier is een belangrijk thema in vrijwel alle sectoren, maar zeker ook in de Kinderopvang. Het platform Arbeidsmarkt Kinderopvang “Kinderopvang Werkt” helpt organisaties met het aanpakken van werkdruk en vergroten van werkplezier. Al op 17 juni en 30 juni aanstaande is er nog ruimte om een webinar, dan wel workshop bij te wonen. Omdat niet alle organisaties al even actief bezig zijn met dit onderwerp, is er aanbod op drie niveaus. Het aanbod van workshops, webinars en masterclasses is gratis en bedoeld voor HR medewerkers, leidinggevenden en management.

De workshop op 30 juni a.s. van 10.00 tot 12.00 uur is een goede basis. Je leert over werkplezier en werkdruk en je wil graag aan de slag om het werkplezier voor de medewerkers te vergroten.

Zie: Workshops | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

Als je al bezig bent met werkdruk en werkplezier, maar meer handvatten wilt en op zoek bent naar tools? Woon dan het webinar bij op donderdag 17 juni a.s.

Zie: Webinar | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

En verder worden dan nog masterclasses aangeboden, als je in je organisatie al lang bezig met werkdruk en werkplezier en jullie aanpak verweven is in het beleid en de uitvoering. De masterclass geeft een mogelijkheid om dit te verdiepen of juist te verbreden.

Er is plek voor maximaal twaalf deelnemers, er is nog 1 plek!!

Data: dinsdag 22 juni van 10.00 – 12.00

Twee uur individuele coaching & feedback- nog te plannen

dinsdag 21 september van 10.00 – 12.00 een digitale masterclass ‘De Verdieping’

Voor meer informatie over workshop, webinar en masterclass en mogelijkheid om je op te geven, zie:

Aan de slag met werkdruk en werkplezier | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)