Meedenk-uurtje taaleis (IKK) op donderdag 14 december

Foto: Dylan Gillis

Schrijf je nu in: Meedenk-uurtje taaleis (IKK) op donderdag 14 december

Wil jij op korte termijn meedenken over mogelijke oplossingen voor medewerkers die de 3F taaleis uit de Wet IKK per 1 januari 2025 niet gaan behalen? Meld je dan nu aan. Vol is vol! Met maximaal 20 leden gaan we digitaal het gesprek aan over verschillende oplossingsrichtingen voor medewerkers die de taaleis niet gaan behalen.

In verschillende overleggen met het ministerie hebben we aangedrongen op een oplossing voor de medewerkers die naar waarschijnlijkheid het taalniveau 3F niet behalen. In deze tijd van nijpende personeelstekorten is het van belang dat we geen medewerkers verliezen die mogelijk heel sterk zijn in hun werk maar het taalniveau niet kunnen behalen. SZW heeft ons hierin gehoord en wil nu graag onze verdere mening over de mogelijke oplossingen die ze nu uitwerken.

Wij gaan graag met 20 leden het gesprek aan over de voor en nadelen van de verschillende oplossingen die SZW onderzoekt. De opgehaalde inhoudelijke weging (met praktijkblik) van de verschillende oplossingsrichtingen delen we vervolgens met SZW om de besluitvorming binnen SZW te voeden.

Het digitale meedenk-uurtje is op donderdag 14 december 2023 van 09.30 uur tot 10.30 uur.

Aanmelden
Interesse? Schrijf je in via het agenda-item. Let op: hiervoor moet je ingelogd zijn. De deelname is beperkt, dus schrijf je snel in!

Evenement status ophalen...