Leergang voor directeuren/eigenaren MKB kinderopvang gaat van start

Leergang voor directeuren/eigenaren MKB kinderopvang gaat van start

De directeuren en vaak tegelijk eigenaren van relatief kleine organisaties -ook wel MKB aanbieders kinderopvang genoemd- nemen in de sector een bijzondere plaats in. Ze zijn vaak uit gedrevenheid met een vestiging begonnen en hebben ‘eigenhandig’ zichzelf en hun aanbod geprofessionaliseerd. Weinig tot geen stafmedewerkers, hands-on management, generalist en specialist tegelijk. Meer dan de helft van alle aanbieders valt in die doelgroep!

Betsy van de Grift, tot begin dit jaar eigenaar van een kinderopvangorganisatie (en lid van BK), bekend uit haar tijd als directeur van het Bureau Kwaliteit Kinderopvang en haar wetenschappelijke publicaties, heeft speciaal voor deze ondernemers een leergang ontwikkeld.

Met deze nieuwe leergang, die zij samen met Marije Magito heeft ontwikkeld, wil zij juist deze ondernemers een ‘op maat’ aanbod doen. Een reeks van 3 studieblokken, volledig verzorgde ‘twee-daagsen’ met theoretische input, 2 externe gastsprekers en veel tijd voor interactie en ‘peer-learning’.

De leergang bestaat uit 3 studieblokken, studieblok 1 op 19 en 20 mei, en vindt plaats bij Kontakt der Kontinten in Soesterberg. De leergang kan nù geboekt worden, de inschrijving sluit 25 februari. Heb je vragen, stuur dan een bericht of mail aan info@betsyvandegrift.nl