Benchmark en Sectorrapport Kinderopvang jaarcijfers 2020

Benchmark en Sectorrapport Kinderopvang jaarcijfers 2020

Ben jij ook benieuwd welke gevolgen Corona in 2020 heeft gehad voor de financiële ontwikkeling van de sector en of dat overeenkomt met de cijfers van je eigen organisatie? Lever dan je jaarcijfers van 2020 aan bij het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang en vul de vragenlijst in.

Nadat het Waarborgfonds alle jaarcijfers en vragenlijsten verwerkt heeft, ontvang je een maatwerkrapport. Daarmee heb je inzicht in hoe jouw financiële ontwikkeling overeenkomt met die van de sector en met organisaties die vergelijkbaar zijn met jouw organisatie.

Met het aanleveren van je jaarrekening aan het Waarborgfonds neem je automatisch deel aan het sectorrapport. Voor het 17e jaar brengt het Waarborgfonds dit rapport uit wat inzicht geeft in de financiële ontwikkeling van de sector. Alle cijfers worden uiteraard anoniem verwerkt en zijn niet individueel herleidbaar.

Lever hier je jaarcijfers 2020 aan! 

Zijn er vragen over deelname? Óf wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn? Neem dan contact op met het Waarborgfonds Kinderopvang via info@waarborgfondskinderopvang.nl.

Ondernemerschap