Zosja – Platform voor professionals betrokken bij IKC’s

28 september 2020

Zosja – Platform voor professionals betrokken bij IKC’s

Op 3 september verscheen de eerste nieuwsbrief van Zosja. Zosja is het nieuwe platform voor professionals in onderwijs en kinderopvang die betrokken zijn bij integrale kindcentra. Zosja levert nieuws, duiding, achtergronden, tools en inspiratie over de wereld van de IKC’s.

Samenwerken + informatie + inspiratie = Zosja

Zosja betekent wijsheid en levert je nieuws, duiding, achtergronden, tools en inspiratie over de wereld van de IKC’s, brede scholen, kindcentra, samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs en alles eromheen. Zosja is een initiatief van Job van Velsen (Etuconsult) en Marike Vroom (Kinderopvangtotaal.nl)

Zosja is er voor bestuurders, directeuren en middenmanagement van (brede) scholen, IKC’S, kindcentra, kinderopvangorganisaties , adviesbureaus, organisaties en professionals die werken met of binnen IKC’s of in samenwerkingsverbanden met het onderwijs of die dit willen gaan vormgeven.

Hoe helpt Zosja?

Zosja start met een driewekelijkse gratis e-mailnieuwsbrief. In de tussentijd wordt gebouwd aan een online platform. Daar vind je aansprekende praktijkvoorbeelden, ideeën en ervaringen uit de praktijk, handige tools, instrumenten, artikelen, interviews, onderzoeken en reacties.

Interesse in de gratis nieuwsbrief van Zosja maar nog geen abonnee? Je kunt zich hier inschrijven  via www.kinderopvangtotaal.nl\zosja

En heb je ideeën, voorbeelden, opmerkingen of vragen? Stuur ze naar zosja@bsl.nl.

Gerelateerde dossiers IKC & Brede School