8e Landelijke IKC-dag: 17 september 2021

28 september 2020

8e Landelijke IKC-dag: 17 september 2021

De datum voor de 8e Landelijke IKC-dag, aanvankelijk gepland op 5 februari 2021, wordt verplaatst naar 17 september 2021. Er is helaas geen zicht op versoepeling van maatregelen die gelden voor congressen. Aan de Landelijke IKC-dagen nemen honderden deelnemers deel en vanzelfsprekend staat de veiligheid van ons congres voorop.   

Het goede nieuws is dat de sprekers van de masterclasses en workshop-begeleiders ook op 17 september 2021 hun bijdrage kunnen verzorgen. Dat geldt ook voor de keynote speaker, Gert Biesta. Hij heeft toegezegd op 17 september zijn lezing te zullen verzorgen.

Voor al diegenen die nu een half jaar langer moeten wachten, zal er online inspiratie geboden worden tot de 17e september 2021. We zullen dat op onze website en via social media onder de aandacht brengen. We maken filmpjes van de werkbezoeken aan IKC-locaties.  Mooie nieuwe ontwikkelingen rond IKC-vorming en het laatste nieuws op het gebied van samenwerking onderwijs en opvang kan je lezen in de Nieuwsbrief Zosja.

https://www.kinderopvangtotaal.nl/zosja-aanmelden-nieuwsbrief/

Volg de ontwikkelingen rondom de Landelijke IKC dag ook op www.etuconsult.nl

Gerelateerde dossiers IKC & Brede School