Workshop Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach voor (kleinere) organisaties

25 juni 2020

Workshop Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach voor (kleinere) organisaties
#BKnieuws

Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang organiseert deze zomer en het najaar door het hele land weer diverse workshops, waaronder de Workshop Inzet Pedagogisch beleidsmedewerker & coach in uw organisatie.

In korte tijd geven we meer duidelijkheid en handvatten over het invullen van de functie van de pedagogisch beleidsmedewerker & coach.

Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van de uitgangspunten die de wet ons geeft praktisch met de invulling aan de slag. Hoe positioneer je de functie in de organisatie, hoe borg je de uitvoering en de kwaliteit en hoe registreer je op juiste wijze de besteedde tijd ter verantwoording? Deze workshop is bedoeld voor kinderopvangondernemers die nog zoekende zijn in de organisatie rondom de functie. We werken met een klein aantal deelnemers en er is veel ruimte tot interactie en het stellen van vragen. 

Doelgroep: (Kleinschalige) kinderopvangorganisaties
Workshopleiders: Jiska Lennartz en Sonja Sandbergen
Kosten: €50,- euro per deelnemer excl. btw
Inschrijving: Website Waarborgfonds Kinderopvang

U kunt tot 1 week voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Heeft u een vraagstuk wat u tijdens de workshop beantwoord wilt krijgen? Geef het aan ons door bij inschrijving, dan kunnen we dit tijdens de workshop behandelen.

Voor de workshops houden wij rekening met de veiligheidsrichtlijnen omtrent Corona. Als gevolg hiervan zullen we met groepen van maximaal 10 deelnemers werken. De locaties die wij hebben gekozen zijn hier vanzelfsprekend op ingericht zodat we zonder problemen de 1,5 meter regel kunnen toepassen.

Gerelateerde dossiers IKK