Oproep: testen systeem Directe Financiering

01 november 2017

Oproep: testen systeem Directe Financiering

Zoals we al vertelden in ons nieuwsbericht van 16 oktober, zijn wij als Brancheorganisatie Kinderopvang intensief betrokken bij het project Directe Financiering. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is bezig met de ontwikkeling van het ICT-systeem voor Directe Financiering en dit moet uiteraard goed getest worden.

In de huidige Ketenwerkgroep voor het project Directe Financiering zitten nu alleen organisaties met een geautomatiseerd systeem voor contractadministratie en/of facturering. Omdat het van groot belang is dat het ICT-systeem van DUO voor iedereen goed werkt, roepen wij daarom organisaties op die geen gebruik maken van geautomatiseerd systeem zich bij ons te melden voor het testen van het ICT-systeem Directe Financiering. Programma’s als Excel en Word tellen hierbij overigens niet mee als geautomatiseerd.

Mocht je met jouw organisatie een bijdrage willen leveren aan het goed functioneren van het ICT-systeem voor Directe Financiering en werken jullie niet met een geautomatiseerd systeem, schroom dan niet om je aan te melden via informatie@kinderopvang.nl! Het enige wat doorgegeven dient te worden zijn de naam van de organisatie en een contactpersoon. Het bureau zorgt er dan voor dat de benodigde gegevens op de juiste plek terecht komen.