Regionale bdKO bijeenkomst, donderdagmiddag 13 oktober in Den Haag

01 september 2016

Regionale bdKO bijeenkomst, donderdagmiddag 13 oktober in Den Haag

Dit jaar organiseert de bdKO voor het eerst een aantal regionale bijeenkomsten. Deze vierde en tevens laatste regionale bijeenkomst van dit jaar is gericht op de regio Den Haag en omstreken.

Het doel van de regio bijeenkomsten is om leden regionaal de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en te netwerken, maar ook om andere directeuren/bestuurders kinderopvang te spreken en hen te interesseren voor de bdKO. Voor elke bijeenkomst wordt een inspirerende spreker uitgenodigd.

De regionale bijeenkomst Den Haag e.o. vindt plaats op donderdagmiddag 13 oktober a.s.

De bdKO is hiervoor te gast op het hoofdkantoor van één van de leden, t.w. Kinderopvang 2Samen, gevestigd in het Metropole Office, Laan van Meerdervoort 70 in Den Haag.  

Als gastspreker is aanwezig Inge Hofstee, advocaat bij het kantoor Dingemans & van der Kind. Inge is al enige jaren als arbeidsrecht juriste verbonden aan de bdKO. Zij zal de eerste ervaringen met de Wet Werk en Zekerheid toelichten en ingaan op specifieke zaken zijn waar de kinderopvangbranche alert op moet zijn c.q. blijven.    

Het programma is als volgt:
15.00 uur             Inloop
15.30 uur             ontvangst en welkom door Sander Schrover (bestuurder plv 2Samen)
15.45 uur             ‘Over de Wet Werk en Zekerheid’ door Inge Hofstee  
16.30 uur             Gelegenheid voor ontmoeting/netwerken 
17.30 uur             Einde bijeenkomst

Deelname
Inschrijven kan door je per email of telefonisch aan te melden bij het bureau van de bdKO bureau@bdKO.nl.  Aan het bijwonen van deze regiobijeenkomst zijn geen kosten verbonden.