15 februari 2023

Agenda en stukken ALV 21 februari 2023 – stemmen over de nieuwe CAO + verkiezingscommissie

Op dinsdag 21 februari hopen we jullie weer digitaal te zien bij de Algemene Ledenvergadering. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel graag deelnemen? Je bent als BK-lid van harte welkom! Schrijf je hier in om de link voor deelname te ontvangen.

Vanaf 09.50 uur start de digitale inloop. Het plenaire programma begint om 10.00 uur en ziet er als volgt uit:

  • Nadere toelichting van het cao onderhandelaarsakkoord
      • Cao proces nader uitgelegd
      • De inhoud van het onderhandelaarsakkoord nader uitgelegd, zie hier (inloggen vereist) bijlagen: samenvatting cao onderhandelaarsakkoord & geüpdatete FAQ.
  • Stemmen voor de CAO 2023
  • Voor de CAO is het alleen mogelijk om tijdens de ALV te stemmen. Voor deze stemming ontvang je aparte stemgegevens alleen als je je hebt aangemeld voor de ALV. Klik hier voor ons eerdere bericht over de stemprocedure (inloggen vereist).
  • Stemmen voor de verkiezingscommissie

Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij deelnemers via de chat hun vragen kunnen stellen. Kun je zelf niet aanwezig zijn, maar denk je dat de ALV wel heel interessant kan zijn voor een andere collega binnen jouw organisatie? Stuur de link dan naar hen door. Het is een open inschrijving, dus ieder BK-lid mag meedoen!

Mocht er echt niemand kunnen van jouw organisatie, maar wil je wel je stem kunnen uitbrengen over het cao-onderhandelaarsakkoord? Dan kun je een andere organisatie een volmacht geven. Informeer ons uiterlijk 17 februari voor 16.00 uur via informatie@kinderopvang.nl als je een andere organisatie wilt machtigen, dan sturen wij je een machtigingsformulier toe.