Workshops 'Op weg naar een uurprijs voor 2020'

29 juli 2019

Workshops 'Op weg naar een uurprijs voor 2020'

Het Waarborgfonds Kinderopvang organiseert in september een aantal workshops voor kinderopvangorganisaties genaamd 'op weg naar een uurprijs voor 2020'. Dit zijn workshops speciaal voor ondernemers met beperkte financiële kennis en ervaring.

Workshops

Bent u de kinderopvangondernemer die de uurprijs vaststelt aan de hand van een psychologische grens of aan de hand van wat de concurrent doet? Volgt u blind het landelijk advies rondom de prijsverhoging of verhoogt u minimaal door angst voor het verliezen van klanten? Is de uurprijs van dit jaar te laag gebleken? Het is essentieel om de uurprijs vast te stellen aan de hand van een begroting. Tijdens deze workshop leert u hoe u een eigen begroting opstelt, op basis waarvan u uw uurprijs kunt bepalen en verantwoorden.

Deze workshop is voor kinderopvangondernemers die niet of nauwelijks beschikken over financiële kennis en ervaring. U gaat in kleine groepen zelf aan de slag met korte opdrachten om de theorie eigen te maken ook is er veel ruimte voor het stellen van vragen. U gaat naar huis met een plan van aanpak en een model om een eigen begroting op te stellen.

Deelname aan deze workshops bedraagt € 50,- excl. btw per persoon.

Aanmelden en meer informatie? Klik dan hier!

 

Gerelateerde dossiers Ondernemerschap