Regionale bdKO bijeenkomst Noord op donderdag 10 maart 2016 in Zwolle

10 februari 2016

Regionale bdKO  bijeenkomst Noord op donderdag 10 maart 2016 in Zwolle

BDKO organiseert dit jaar voor het eerst voor haar leden regiobijeenkomsten. Doel van deze bijeenkomsten is om leden regionaal de gelegenheid te geven niet alleen elkaar te ontmoeten en te netwerken, maar ook andere directeuren/bestuurders kinderopvang. Vandaar dat tevens directeuren/bestuurders kinderopvang uit de regio uitgenodigd worden die geen lid zijn.

Het staat overigens alle bdKO-leden vrij om een regionale bijeenkomst bij te wonen en om een collega-directeur/bestuurder mee te nemen die nog geen lid is. Dit jaar zullen er ook regionale bijeenkomsten georganiseerd worden in de regio’s rond Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Voor elke bijeenkomst wordt een inspirerende spreker uitgenodigd.

De aftrap wordt gegeven op donderdag 10 maart a.s. met een bijeenkomst voor de regio Noord. De bdKO is hiervoor te gast op het hoofdkantoor van één van de leden, t.w. Doomijn in Zwolle.

Het programma is als volgt:
15.00 uur             Inloop
15.30 uur             ontvangst en welkom door bdKO-leden Wim Bosch (bestuurder Travers) en Alien Cnossen (directeur Doomijn, onderdeel van Travers)
15.45 uur             Inspirerende voordracht van Callista Roelofs, auteur van het boek “Win tijd, doe wat er echt toe doet”
16.30 uur             Gelegenheid voor ontmoeting/netwerken 
17.30 uur             Einde bijeenkomst

Deelname
Inschrijven kan door je per email of telefonisch aan te melden bij het bureau van de bdKO bureau@bdKO.nl.  Aan het bijwonen van deze regiobijeenkomst zijn geen kosten verbonden.