Openstelling vanaf 11 mei en vragen voor de gastouderopvang

28 april 2020

Openstelling vanaf 11 mei en vragen voor de gastouderopvang
#BKinactie

De berichten over de openstelling van de kinderopvang vanaf 11 mei a.s. hebben veel vragen opgeroepen, ook vanuit de gastouderopvang. De algemene informatie moet, voor zover mogelijk, nog nader worden uitgewerkt voor de gastouderopvang.

Wij hebben alle vragen (noodopvang, gezondheid, risicogroepen, compensatieregeling, protocol Hygiëne en Veiligheid, Toezicht en Handhaving in deze transitieperiode) over de gastouderopvang die binnen gekomen zijn (ook via Stichting Nysa), verzameld en geordend. Om alle vragen te kunnen beantwoorden is wat tijd nodig, o.a. ook voor overleg met het ministerie van SZW en GGD-GHOR en andere branchepartijen.

Als je belt is beantwoording van alle vragen misschien niet mogelijk, omdat we zelf nog niet helemaal over de juiste informatie beschikken. Of, als je mailt, kan het antwoord soms even op zich laten wachten of kan ook maar gedeeltelijk gegeven worden. Wij vragen daarvoor jullie begrip.

Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven en de relevante informatie via onze site aan jullie te communiceren.

Gerelateerde dossiers Gastouderopvang Coronavirus