Deel jullie ervaringen met regeldruk voor 15 oktober

09 oktober 2018

Deel jullie ervaringen met regeldruk voor 15 oktober

Het terugdringen en verbeteren van regels bespaart ondernemers en bedrijven tijd en geld. Kamerleden van de commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) willen weten hoe de regeldruk nu wordt ervaren en wat er beter kan. Daarom roept de commissie ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), zzp’ers en starters op om hun ervaringen te delen.

Oproep
De Kamerleden van de commissie EZK zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Hoeveel tijd zijn jullie als kinderopvangondernemer in de praktijk kwijt door bestaande en nieuwe regels?  Zijn jullie bekend met initiatieven van de overheid om de regeldruk te verminderen, zoals de mkb-toets? Of hebben jullie zelf wellicht suggesties om de regeldruk te verminderen of te verbeteren? De Kamerleden horen het graag van jullie.

Op donderdag 1 november 2018 vergadert de commissie EZK met staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken) over regeldruk voor ondernemers. Jullie ervaringen met de uitwerking van regels zijn waardevolle achtergrondinformatie voor de Kamerleden bij deze vergadering.

Uw reactie
Deel jullie ervaringen als ondernemers met de Kamerleden. Dat kan door uiterlijk 15 oktober 2018 de enquête in te vullen.

Gerelateerde dossiers Ondernemerschap