Op naar een klantgerichte cultuur!

15 september 2016

Op naar een klantgerichte cultuur!

Vanaf 12 oktober organiseert het Haags Congres Bureau een nieuwe verdiepende reeks van 4 seminars onder de naam ‘Checklist Kinderopvang - PRO’. U leert van Yvette Vervoort meer over wetgeving  en van Ed Buitenhek over financiële kaders. Marloes van der Werf gaat met u in gesprek over uw rol in de lerende organisatie en over toekomstbestendig organiseren.

Ook krijgt u van Karen Reichert handvatten om klantgerichter te gaan werken en om te komen tot excellente prestaties. In haar artikel ‘Op weg naar een klantgerichte cultuur; benut het olifantenpad’ schrijft Karen Reichert daarover:

Met de verhoging van de kinderopvangtoeslag is de verwachting dat een toenemend aantal kinderen gebruik gaat maken van opvang en dat het extra geld dat hiermee wordt gegenereerd ten goede zal komen aan kwaliteitsverbetering. In de onlangs verschenen Kamerbrief betere kwaliteit, betere toegankelijkheid van Lodewijk Asscher wordt kwaliteitsverbetering vertaald naar meer gerichte aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en wordt ingezet op scholing en kwalificaties van beroepskrachten om dat voor elkaar te krijgen.

Kwaliteit vertaalt zich echter niet alleen in kwalificaties, maar ook in de cultuur van een organisatie; in de sfeer, uitstraling en de wijze waarop medewerkers omgaan met ouders en kinderen en een positieve beleving weten te realiseren. Asscher kan niet in investeren in een klantgerichte cultuur, maar u als ondernemer kunt dat wel!  Het hele artikel is hier te lezen.

De 4 seminars Checklist Kinderopvang – PRO starten op 12 oktober 2016 in het Humanity House in Den Haag. Het is een volledig nieuw programma en dus ook geschikt voor eerdere deelnemers aan de ‘losse’ seminars ‘Checklist Kinderopvang’ en ‘Checklist Kinderopvang – IKC ja of nee?’. 

U kunt hier klikken voor de digitale brochure. Alle informatie en een inschrijfmogelijkheid vindt u op de site van het congresbureau.

Leden van de Brancheorganisatie Kinderopvang krijgen €150,- korting.

Het congresbureau hoopt u op 12 oktober weer te mogen verwelkomen!